Broddar179 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Broddar till skor mot ishalka

Ett par smarta broddar som gör att du får ett bättre grepp med dina skor. I Sverige halkar 30,000 personer så illa att de måste söka läkarvård varje vinter. Undvik att halka med hjälp av broddar.


Broddar för skorna (2st)

Undvik att halka

Passar alla skor

Töjbar storlek 

Hög kvalité


Halkskydd till skorna

Ett par broddar är ett utmärkt hjälpmedel som gör att du kan undvika halka. Under vintern när det snöar och ligger is på marken hjälper broddarna dig att få ett rejält grepp på det hala underlaget. Det finns olika typer av broddar som är anpassade för olika typer av motion. Dessa halkskydd fungerar utmärkt vid så väl promenader i stadsmiljö som för dina friluftsskor.

Förvara broddarna torrt

Skölj broddarna med ljummet vatten efter att du har använt dem, för på så sätt få bort smuts och vägsalt. Du kan med fördel smörja broddarna med  neutral olja vid behov. Förvara broddarna på en torr plats, gärna inomhus, när de inte används. På så sätt håller du borta rost från metalldubbarna.


Artikelnummer: ST-021
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.