Självhäftande laglappar (skor)99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Självhäftande laglappar till skorna

Är slitna och trasiga delar på dina favoritskor ett ständigt problem? Våra självhäftande laglappar är här för att rädda situationen. Inte bara för hälen - dessa lappar stärker och reparerar alla delar av dina skor, vilket ger en helhetslösning för slitage. Superenkla att använda för att förlänga skornas livslängd.


Sex självhäftande laglappar

Förstärker och reparerar skorna

Robusta och hållbara

Snabb och enkel applicering

Expressleverans inom 1-2 dagar


Skoningslösa Mot Slitage

Varje laglapp är noggrant framtagen för att maximera dina skors livstid. De är en enkel lösning som omedelbart uppgraderar dina skor, och en investering för långvarig användning. Med dessa laglappar är du redo för dagens alla utmaningar, med vissheten om att dina skor är skyddade.

Effektivitet i Varje Steg

Dessa laglappar är toppen av användarvänlighet. De är så pass enkla att du kommer att förundras över deras effektivitet. Riv bara bort skyddsfilmen, applicera med ett fast tryck och du har genast förvandlat dina skor till en fästning av hållbarhet och komfort.

Artikelnummer: ST-079
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.