Skoformare (trä)199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoformare med metallfjäder

Bevara livslängden på dina skor med dessa skoformare i trä som förhindrar veck i skorna. Tillverkade med en metallfjäder som enkelt kan böjas i skon så att skoformaren sitter på plats. Välj storlek på skoformarna utifrån din vanliga skostorlek.


Ett par skoformare

Bevara skornas skick

Välj din vanliga skostorlek

Tillverkade i fint trä


Bevara skornas livslängd
Ett par skoformare som ökar skornas livslängd och behåller dem i fint skick. Skoformarna minskar risken för veck och skador, samtidigt som de släpper in luft i skorna för att hålla dem fräscha. Passar perfekt i skor som inte används vardagligen, såsom finskor, men passar även i träningsskor och sneakers. Skoformarna har en böjbar fjäder som gör att de sitter på plats och inte åker runt i skon. De kan även flyttas mellan olika skor, efter behov. 

Skoformarna är enkla att använda. Placera den stora delen av skoformaren längst fram i skon och böj metallfjädern så att den lilla delen sitter mot hälen.  

Artikelnummer: ST-042
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.