Ankelsockor stöd (orange)89 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ankelsockor med kompression - Orange

Ett par stabiliserande ankelsockor i orange färg som passar bra att använda på fritiden,  på arbetet eller när du tränar. Ankelsockorna ger stöd och kompression till dina anklar och fötter och bidrar till en förbättrad blodcirkulation.


Stödjande ankelstrumpor

Stabiliserar fotleden

Passar för idrott

Leverans 1-2 dagar


Stödstrumpor för dina anklar

Kompressionsmaterialet i ankelsockorna gör att du får du ett fantastiskt bra stöd i fötterna och anklarna. Ett par stödstrumpor med kompression förebygger skador så som stukningar eller vrickningar i fotleden samtidigt som stödet till fötterna gör att du orkar stå, gå eller springa längre. 

Ankelsockor idrott och löpning

Dessa stödstrumpor passar utmärkt för idrotter så som löpning, innebandy, fotboll, badminton, padel eller andra typer av idrotter med snabba rörelser och stora vridmoment i fotlederna. Dessutom ger ankelsockorna dig och dina fötter en möjlighet att orka hela löprundan.

Ökar blodcirkulationen

När du använder ett par ankelsockor med kompression ger du fötterna bästa möjliga förutsättningar för att orka längre. Ankelsockorna med kompression ökar nämligen blodcirkulationen i fötterna vilket minskar risken för bland annat överbelastningsskador. Kompressionsstrumporna ger dig möjligheten att träna mer effektivt och samtidigt förebygga skador samt minska trötta och ömma muskler dagen efter då blodcirkulationen ökar.

Stödstrumporna skickas i par om två stycken. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Artikelnummer: 638
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.