Stödstrumpor dragkedja (beige)179 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Sköna stödstrumpor med dragkedja

Dessa populära stödstrumpor med blixtlås har en graderad en kompression från anklarna och uppåt mot vaderna, vilket stimulerar blodflödet och är förebyggande mot blodproppar och åderbråck.

Dragkedjan på sidan gör att du enkelt sätter på dig strumporna, utan att behöva kämpa med dina vanliga tighta och svåra strumpor. De finns även i svart färg här.


Stödstrumpor med dragkedja

Stödjer trötta ben

Ökar blodcirkulationen

Mjuka och bekväma

Klass ett (15-21 mmHg)

Hög kvalitet


Stödstrumpor ökar blodcirkulationen

Genom att använda stödstrumpor minskar du risken för svullnader, åderbråck och blodproppar i benen. Strumporna hjälper dig också att orka längre och gör så att dina ben känns piggare. Stödstrumpor kallas även för kompressionsstrumpor tack vare sina stödjande egenskaper.

Dragkedjan gör dem enkla att ta på

Tack vare dragkedjan / blixtlåset på sidan av stödstrumporna är det busenkelt att både ta på och av strumporna. Vanliga stödstrumpor kan vara svåra att trä över benen då det ofta blir för tight. Men med hjälp av dessa strumpor behöver du inte längre kämpa med dina stödstrumpor. Det är superenkelt att använda dem!

Stödstrumporna är tillverkade i 40% Lycra gummiband och 60% Nylon vilket ger en mjuk och bekväm strumpa. Strumpan har en öppen tå för maximal komfort.

Tvättråd: Handtvätt i ljummet vatten. Låt strumporna lufttorka. 

StorlekLängdAnkelns omkretsVadens omkrets
Liten33 cm15-25 cm28-37 cm
Medium37 cm18-32 cm35-44 cm
Stor40 cm20-36 cm44-52 cm


Artikelnummer: SS-043
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.