Stödstrumpor sport (grön)129 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Stödstrumpor för sport (grön)

Ett par stödstrumpor för idrott som förbättrar blodcirkulationen i benen och som gör att du orkar längre. Med ett par kompressionsstrumpor får du extra kraft att ge de där sista procenten i löparspåret eller på idrottsplanen. Dessutom minskar skaderisken!


Stödstrumpor för vaderna

Ökar blodcirkulationen

Minskar skaderisken

Mjuka och bekväma

Kompression: 15-21 mmHg


Stödstrumpor för idrott och löpning

Stödstrumporna är optimala att använda vid fysisk aktivitet och idrott så som löpning, racketsport eller varför inte bollsport. När blodcirkulationen dina ben ökar får du bättre kraft och syresättning i benen, vilket gör att du kan prestera bättre.

Kompressionsstrumpor ökar återhämtningen

Kompressionsstrumpor bidrar även till att förbättra kroppens återhämtning när du vilar. Flera studier har påvisat hur återhämtningen av styrka, explosivitet och smärta påverkas till det bättre med hjälp av kompressionsstrumpor. Stödstrumpor bidrar till mindre smärta, ökad explosivitet samt att återhämtningen i styrka blir bättre.

Stödstrumporna skickas i par om två stycken. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Artikelnummer: 642
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.