Stödstrumpor vad (blå)149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Sportiga stödstrumpor för dina vader

Ett par sportiga stödstrumpor i fantastisk kvalité som ger kompression till vaderna och som gör att blodcirkulationen i benen blir bättre. Kompressionsstrumporna ger stöd till benen när du promenerar, springer eller idrottar och gör att du orkar prestera de där sista extraprocenten. 


Stödstrumpor för vaderna

Ökar blodcirkulationen

Minskar skaderisken

Mjuka och bekväma

Kompression: 25-30 mmHg


Stödstrumpor för idrott och löpning

Dessa stödstrumpor är optimala att använda vid fysisk aktivitet och idrott så som löpning, racketsport eller bollsport. När blodcirkulationen i benen ökar får du bättre kraft och syresättning, vilket gör att du kan prestera bättre.

Kompressionsstrumpor ökar återhämtningen

Kompressionsstrumpor bidrar även till att förbättra kroppens återhämtning under vila. Flera studier har påvisat hur återhämtningen av styrka, explosivitet och smärta påverkas till det bättre med hjälp av kompressionsstrumpor. Stödstrumpor bidrar till mindre smärta, ökad explosivitet samt att återhämtningen i styrka blir bättre.

Stödstrumporna skickas i par om två stycken. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Material: Nylon 80%, Lycra 20%

Artikelnummer: 639
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.