Tåstrumpor sport (4 pack)

199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Bekväma tåstrumpor för sportaktiviteter

Tåstrumpor sport är ett måste för alla som tränar eller utövar sport. Dessa tåstrumpor är gjorda för att passa perfekt för sportaktiviteter, och ger ett stöd som förbättrar prestationen. Tillverkade med högkvalitativt material, är dessa strumpor mjuka och bekväma att ha på sig hela dagen.

Dessa tåstrumpor absorberar svett och håller fötterna torra och svala. Med en bekväm passform och en mjuk känsla, kommer dessa tåstrumpor att förbättra din prestation och göra din träning mer bekväm och effektiv.


Tåstrumpor för träning

Mjuka och slitstarka

Använd med eller utan skor

Bekväm kompression

Leverans 1-2 dagar


Mjuka och slitstarka tåstrumpor för daglig användning

Dessa tåstrumpor är inte bara bra för sport, de är också perfekta för daglig användning. Tillverkade med slitstarkt material, kommer dessa tåstrumpor att hålla länge och behålla sin form och komfort. De är mjuka och bekväma att ha på sig hela dagen, och kommer inte att glida ner eller skava. Dessa tåstrumpor har en bekväm passform och ger ett stöd som håller fötterna bekväma och avslappnade. Med en 4-pack, kommer du alltid att ha en ren och fräsch strumpa att använda.

Fördelarna med att använda tåstrumpor

Tåstrumpor har många fördelar för hälsan. De förbättrar blodcirkulationen och minskar risken för skador som blåsor och skavsår. Dessa tåstrumpor har också en antibakteriell effekt, vilket minskar risken för dålig lukt och infektioner. Med en mjuk och bekväm passform, kommer dessa tåstrumpor att göra din dag mer bekväm och avslappnad. De är också lämpliga för personer med känslig hud eller allergier.

Paket med fyra par strumpor i gul, blå, grå och svart.

Passar storlek 40-44

Material: 78% bomullsgarn, 18% spandex, 4% gummiband

Artikelnummer: OPP-014
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.