Badskor barn (dinosaurier)



139 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Badskor för barn (dinosauriermotiv)

Dessa smarta och populära badskor för barn är speciellt utformade för att ge maximalt skydd för dina barns känsliga fötter. De minskar risken för skador genom att förhindra barnen från att trampa på vassa föremål i strandsanden både ovan och under vattenytan. 

Oavsett om det är skarpa stenar, vassa snäckskal skräp som ligger gömt under ytan kan du känna dig tryggare med ett par smarta badskor.


Badskor som skyddar fötterna

Undvik skärsår från vassa stenar

Bekväma och lätta att ta på

God kvalité

Leverans 1-2 dagar


Lätta att trä på fötterna

Alla föräldrar där ute vet vilket stort projekt det kan vara att klä på barnen. Våra badskor är inte bara skyddande mot fotsulorna, utan också mycket lätta att sätta på och ta av. Den flexibla designen gör att barnet lätt kan glida in sina fötter i skorna utan hjälp. Detta sparar tid och gör strandbesöket ännu roligare.

Räfflad design ger bra grepp vid poolen

Barn älskar att springa och leka, särskilt på stranden. Med vår anti-halk design, kan ditt barn springa, hoppa och leka utan att oroa sig för att halka. Detta skapar en trygg miljö för barnet att utforska i och känna sig trygg. Oavsett om det är i vid poolens hala klinkergolv eller utomhus i naturen.

Beställ ett par badskor för barn

Med sina skyddande egenskaper, enkelhet att sätta på, anti-halk design och goda kvalitet, är våra badskor för barn det självklara valet för ditt barns strandäventyr. Skydda deras fötter och låt dem njuta av dagen utan bekymmer. Välj badskor för barn, för en säker och rolig strandupplevelse.

Storlekar: 
Badskorna är tillverkade av ett elastiskt och töjbart material. Om du hamnar mellan två storlekar rekommenderar vi dig att välja den mindre modellen. 

Artikelnummer: SP-030
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.