Badskor active (vit/svart)349 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Badskor för vattensport och stranden

Dessa fantastiska badskor passar perfekt till stranden. Badskorna skyddar dina fötter och fotsulor från vassa snäckskal och stenar både på land, och i vattnet när du badar. Med en fantastisk kvalité och underbar passform kan du känna dig trygg. 


Snygga badskor (2st)

Slipp trampa på vassa stenar

Skyddar dina fotsulor 

Mycket god kvalité

Underbar passform


Badskor skyddar fötterna

Badskon skyddar foten när du badar i havet, Badskorna gör det samtidigt skönare att gå på botten av poolen eller på stranden. När du använder ett par skyddande badskor kan du gå på stranden utan att bränna dig på stekhet sand eller riskera att trampa på sylvassa, trasiga snäckskal, glas eller annat skräp som ibland tyvärr finns på våra stränder.

Badskor för vattensport

Dessa badskor passar även utmärkt för olika typer av vattensporter så som windsurfing, aqua-jogging, snorkling eller vattenpolo. Badskorna har en stark och greppvänlig gummisula samt en behaglig och stretchig ovandel i som torkar mycket snabbt.

Material: Polyester 60%, Spandex 10%, Gummi 30%

Artikelnummer: 614
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.