Badskor (basic rosa)99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Rosa badskor till stranden

Ett par mjuka och sköna badskor som skyddar dina fötter mot vassa stenar, skarpa snäckskal eller skräp som ligger glömt undersanden på sandstranden. Badskorna passar perfekt för dig som älskar känslan av att vara barfota. Dessa badskor passar perfekt för långa och härliga dagar på stranden. 

Se alla badskor här


Skyddande badskor (2st)

Undvik skärsår från vassa stenar

Används när du badar

God kvalité


Skydd mot vassa stenar och snäckskal

Genom att använda dessa badskor under varma dagar när du badar, minskar du risken för att skada dig under fötterna på vassa stenar eller skal från snäckor. Du slipper också bränna fotsulorna under dina fötter på den stekheta sanden. Badskorna gör att du bekymmersfritt gå rakt ut i vattnet och njuta. 

Badskor passar perfekt till barn

Genom att låta dina barn använda ett par säkra badskor kan du känna dig lugn och trygg. Badskor har flera fördelar. Förutom att skydda fötterna från skarpa föremål på marken kan badskorna också användas vid poolkanten för att undvika risken att halka. Badskorna har en räfflad undersida som ger ett bra grepp och som gör att barnen inte halkar.

Material: SBR Neopren 80%, Gummi 20% 

Se produktpresentation av våra badskor:

Artikelnummer: 601
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.