Badskor barn (rosa)139 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skydda barnens fötter med badskor

Härliga sommardagar med sol och bad är bland det bästa som finns! Dessa badskorna är designade för att ge ett smart skydd mot vassa stenar, brännande sand eller skräp som ligger dolt under vattenytan. Ditt barns fötter kommer att vara säkra i badskorna - och de härliga stranddagarna förblir fantastiska. 


Badskor som skyddar fötterna

Undvik skärsår från vassa stenar

Bekväma och lätta att ta på

God kvalité

Leverans 1-2 dagar


Lätta att ta på sig för barn

Våra badskor är inte bara skyddande, utan också mycket lätta att sätta på. Den flexibla designen gör att barnet lätt kan glida in sina fötter i skorna utan hjälp. Detta sparar tid och gör strandbesöket ännu roligare. Badskorna för barn är tillverkade av lätta och flexibla material som möjliggör en bekväm passform och rörelsefrihet för små fötter. 

Räfflad sula för bra grepp

Barn älskar att springa och leka, särskilt på stranden. Med vår anti-halk design, kan ditt barn springa, hoppa och leka utan att oroa sig för att halka. Detta skapar en trygg miljö för barnet att utforska i och känna sig trygg. De greppvänliga sulorna minskar risken för barnen att halka på våta ytor, vilket kan vara bra när barnen springer eller leker i och runt vatten. 

Oavsett om det är vid poolen, på stranden eller i vattenparken, kan föräldrarna vara säkra på att deras barn har bättre grepp och minskad risk för att halka och skada sig.

Storlekar: 
Badskorna är tillverkade av ett elastiskt och töjbart material. Om du hamnar mellan två storlekar rekommenderar vi dig att välja den mindre modellen. 

Artikelnummer: SP-029
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.