Barfotaskor aktiv349 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Barfotaskor för en aktiv livsstil

Dessa fantastiska barfotaskor passar perfekt till skogspromenaden, löprundan eller att använda till stranden. Barfotaskorna främjar din naturliga fotnedsättning och aktiverar fötternas muskler, samtidigt som de också skyddar dina fotsulor från vassa stenar, grenar eller både på land och i vatten.. Med en fantastisk kvalité och underbar passform kan du känna dig trygg. 


Populära barfotaskor

Främjar fotnedsättningen

Aktiverar fötternas muskler

Skyddar dina fotsulor 

Underbar passform


Barfotaskor aktiverar fötterna naturligt

Eftersom skorna och skosulorna är tunna så får dina fötter chansen att aktivera sina muskler på ett naturligt sätt. Du kan inte förvänta dig att få samma stöd som av vanliga skor eftersom barfotaskorna saknar både vaddering och stötdämpning. I början kan det kännas lite ovant för fötterna. Men genom att i lugn takt vänja dina fötter vid en succesiv ökning i belastning kommer dina fötter att må bättre än någonsin.

Barfotaskor för en aktiv livsstil

Dessa barfotaskor passar lika bra för "barfotalöpning" som för promenader i tuffare terräng. Undersidan på sulan är kraftigt räfflad, vilket ger dig ett extra bra grepp ute i skog och mark. Denna modell fungerar även utmärkt för dig som tycker om vattensport. Dels skyddar barfotaskorna dina fötter väl mot vassa stenar och snäckskal även under ytan. Du får dessutom ett kanongrepp med fötterna på exempelvis surfingbrädan


Artikelnummer: 925
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.