Barfotaskor nox (svart)299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Barfotaskor nox (svart)

Med barfotaskor kommer du närmare marken och får en mer naturlig löp- och gångstil. Dessa barfotaskor lämpar sig väl för dig som tycker om att vara aktiv, exempelvis i naturen, på klippiga stigar eller vid vattenbrynet. 


Snygga och följsamma barfotaskor

Elastiskt material med streatch

Platt sula för maximal känsla

Mycket god kvalité


Barfotaskor för utomhusaktiviteter

När du är aktiv utomhus är det viktigt att din barfotasko sitter bra kring foten. Oavsett om du promenerar längst en naturstig, på stranden eller på helt platt underlag är det viktigt att foten inte glider runt inne i skon. Dessa barfotaskor ger en fantastisk komfort kring dina fötter, tack vare skons stretchmaterial på ovansidan av skon. Dessutom är sulan lätt räfflad undertill, för maximalt grepp som ger dig fäste, oavsett om du springer på gräs och asfalt eller stock och sten.

Barfotaskor för vattensporter

Dessa barfotaskor passar dessutom utmärkt för olika typer av vattensporter så som exempelvis vågsurfing, aqua-jogging, snorkling eller vattenpolo. Barfotaskorna har en stark och greppvänlig gummisula samt en behaglig och stretchig ovandel i som snabbt blir torrt när du väl kommer upp ur vattnet.

Artikelnummer: 924
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.