Barfotaskor barn (gul/blå)399 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Populära barfotaskor för barn

Sommar, sol och långa dagar utomhus i naturen med roliga lekar. Barfotaskorna är skyddar fötterna och är också populära att använda till stranden under härliga sommardagar eftersom de skyddar fötterna mot vassa stenar, snäckskal eller skräp som kan dölja sig i sanden både under och över ytan.

Dessutom främjar barfotaskorna fotnedsättningen. Eftersom sulan är helt platt aktiveras fötternas muskler på ett naturligt sätt. Vi har också barfotaskor för vuxna.


Populära barfotaskor för barn

Skyddar fotsulorna

Främjar fotnedsättningen

Aktiverar fötternas naturliga muskler

Fantastisk passform


Barfotaskor för aktiva barn

Barfotaskorna fungerar även utmärkt för barn som tycker om vattensport. Dels skyddar barfotaskorna barnens fötter väl mot vassa stenar och snäckskal även under ytan. Barnen får dessutom ett väldigt bra grepp med fötterna på exempelvis surfingbrädan.

Barfotaskorna har smarta dräneringshål undertill i sulan vilket gör att exempelvis regnvatten rinner ut ur skorna, även under de allra våtaste dagarna.

Aktiverar fötternas muskler och senor

Barfotaskorna har en sula som är tunn och platt, men ändå slitstark. Det ger dina fötter chansen att aktivera muskler och senor på ett naturligt sätt. Barfotaskorna ger inte samma stöd som av vanliga skor eftersom de saknar både vaddering och stötdämpning. Det gör att det I början kan kännas lite ovant för fötterna och att man i lugn takt bör vänja fötterna vid en succesiv ökning i belastning. Fötterna kommer snart att må bättre än någonsin!

Enkla att ta på för barn

Barfotaskorna är busenkla att sätta på och ta av barnens fötter utan att du behöver ödsla tid på att knyta och knyta om. Dels gör skornas elastiska stretch-material att de enkelt träs över barnens fötter. När barfotaskorna väl sitter på fötterna, drar du åt dem blixtsnabbt, genom skosnörenas enkla låsmekanism.

Storlekar: 
Barfotaskorna är tillverkade av ett elastiskt och töjbart material.. Om du hamnar mellan två storlekar rekommenderar vi dig att välja den mindre modellen. 


Material: Lycra, gummisula

Artikelnummer: SP-026
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.