Barfotaskor natural (grå)529 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Naturliga barfotaskor med bred tåbox

Vill du få en mer naturlig gångstil? Barfotaskor aktiverar fötternas senor och muskler på ett naturligt sätt. Med en exceptionell passform och en bred tåbox ger skorna en barfotakänsla med härlig komfort under hela dagen.

Skorna ger en känsla av att gå barfota och tillåter dina fötter att röra sig naturligt. Barfotaskorna kan användas för både till vardags som till till arbetet. De kombinerar stil med en härlig komfort och framhäver fötternas naturliga rörelse. 


Aktiverar fötternas muskler

Framhäver en naturlig fotrörelse

Bred tåbox

Exceptionell passform

100% barfotakänsla


Naturlig fotaktivitet i vardagen

Skornas tunna och flexibla sula erbjuder en känsla av att gå barfota och tillåter dina fötter att röra sig naturligt. De passar utmärkt för den som spenderar långa dagar på fötterna, antingen på kontoret eller under stadsvandringar. Barfotaskorna saknar onödig vaddering och stötdämpning vilket främjar en naturlig fotnedsättning och förbättrad kroppshållning.

Barfotaskor för den moderna livsstilen

Dessa barfotaskor passar utmärkt för vardagsbruk och ger en snygg touch till din arbetsgarderob. Med en slät och diskret design är de inte bara praktiska utan även stiliga. De är skapade för att hålla länge och ge dina fötter komfort och skydd under arbetsdagar och lediga stunder. Perfekta för den moderna, aktiva personen.

Material: 46% polyester + 4% spandex + 50% gummi

Artikelnummer: SP-038
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.