Barfotaskor svart (höst/vinter)599 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ett råd från oss! Barfotaskorna för höst och vinter är relativt små i storlekarna Vi föreslår att du väljer en storlek större än vad du normalt har i dina vanliga skor.

Fodrade barfotaskor för kallare årstider (Svart)

Dessa svarta barfotaskor låter dig uppleva rörelsefrihet och promenera, jogga, eller vandra med naturlig fotnedsättning. De erbjuder värme och torrhet under de kallare månaderna. 

Det vattenresistenta och vattenavvisande yttermaterialet står emot kyligare väder och väta eller snö. Det inre värmande fodret skapar en behaglig känsla. Idealisk för vinteraktiviteter som terränglöpning och vandring!


Barfotaskor för höst och vinter

Ger en naturlig fotnedsättning

Vattenavvisande yta

Utomordentligt grepp på isiga och våta ytor

Leverans inom 1-2 dagar


Stärker fötternas muskler och ger en naturlig fotnedsättning

Den smidiga och platta sulan på barfotaskorna aktiverar på ett naturligt sätt fotens muskler och senor utan att kompromissa med komfort och värme. Den tunna sulan tillhandahåller optimal rörelsefrihet och känslighet, medan det greppvänliga mönstret under skon säkerställer perfekt stabilitet på snö och is. Dina fötter kommer att känna sig väl omhändertagna, varma och komfortabla, även under de mest frusna dagarna!

För en aktiv och bekväm vintersäsong

Barfotaskor passar inte bara för utomhusaktiviteter men är också ypperliga för vintersporter. Den hållbara och vattenavvisande utsidan gör dem till det perfekta valet för allt från snövandring till isdans. De är dessutom lätta att sätta på och ta av på grund av det elastiska materialet och de praktiska snörena, vilket gör dem lämpliga för varje åldersgrupp.

Mjuka och bekväma barfotaskor

Njut av vinterns alla äventyr har aldrig varit så enkelt! Justera snabbt snörena med den lättanvända låsmekanismen och upplev komfort och stöd i varje steg. Det elastiska materialet formar sig efter din fots struktur och ger en otrolig passform, medan det inre fodret håller dina fötter varma och mysiga.

En påminnelse från oss! Kom ihåg att välja en storlek större än vanligt.

Material:  Gummisula 50%, Oxfordväv 25%, Skumgummi 25%

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: SP-034
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.