Droppfot (stöd)

219 kr
175 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller -20% på hela sortimentet.

Droppfotsstöd för stöd med eller utan skor

För att underlätta vardagen med droppfot är detta droppfotsstöd vara till stor hjälp. Droppfotsstödet är ett hjälpmedel som lyfter foten och gör det lättare för dig att gå. Stödet kan användas inomhus utan skor, eller utomhus när du använder skor. 


Fixerande droppfotsstöd

Placerar foten i korrekt position

Kan användas med eller utan skor

Justerbar storlek runt fot och ankel 

Leverans 1-2 dagar


Droppfotsstöd för skor

Med hjälp av detta droppfotsstöd kan du positionera foten korrekt även när du använder skor. Du fäster nämligen enkelt kardborrebandet kring skornas snörning (se bild) och justerar därefter vilken vinkel du önskar på foten med kardborrebandet. 

Kan användas barfota eller med strumpor

Detta droppfotsstöd är speciellt utformat för att underlätta rörlighet och minimera onormala gångmönster samt kompenserar för muskelsvaghet vid droppfot. Droppfotsbandet lyfter foten direkt och ger ett tålyft. Detta minskar risken för att snubbla över vardagliga hinder så som trösklar och mattor.

Mildra och lindra droppfot

Detta droppfotsstöd är ett hjälpmedel som lyfter foten när du promenerar. Droppfotsstödet har en stöttande, korrigerande eller avlastande funktion för din fot. Men vad är egentligen droppfot? Droppfot är ett tillstånd där muskelgruppen längs skenbenets framsida av någon anledning är förlamad. Vi har flera typer av droppfotsskenor och stöd för droppfot, som kan vara en stor hjälp om du lider av droppfot.

Artikelnummer: OS-035
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.


Fler populära produkter