Mjukgörande hälsockor

179 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Hälsockor - mjukgör & återfuktar torra hälar

Har du torra hälar? Är du trött på fula hälsprickor? Dessa mjukgörande hälsockor är det perfekta sättet att få en mjuk och len hud på dina hälar. De är sköna och bekväma att bära varje dag.

Den mjuka gelen i hälarna på strumpornas insida innehåller ett komplex av olika ingredienser som återfuktar torra och spruckna hälar. Olivolja, jojobaolja, olja från grapefruktkärnor, rosolja och vitamin E ingår i sockorna och ger dig den hudvård du behöver. 


Hälsockor som mjukgör huden

Minska hälsprickor 

Återfuktar torra hälar

Mjuka och bekväma

Leverans 1-2 dagar


Återfuktande gel på strumpornas insida

Strumporna har en gelbeklädd yta på insidan av strumporna vid dina hälar. Denna gel innehåller en unik blandning av silikon, olika typer av oljor och vitamin E. Det gör att oljan masseras in i huden på dina hälar i varje steg du tar. Perfekt för dig med torra och spruckna hälar! Använd dem varje dag i vardagen, eller varför inte när du sover?

Minska hälsprickor enkelt

Våra mjukgörande hälsockor är enkla att använda och passar alla storlekar. Slipp problemet med torra och spruckna hälar och börja njuta av mjuk och len hud. Du kommer inte bara att märka skillnaden, du kommer att älska den! Ta hand om dina hälar med våra mjukgörande hälsockor och njut av en härlig känsla av mjukhet och lyx.

Strumporna handtvättas i ljummet vatten och mild tvål. Ska lufttorkas.

Bruksanvisning på svenska medföljer.

Artikelnummer: OPP-013
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.