Kraftfull fotfil (elektrisk)

299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

En kraftfull elektrisk fotfil

Ta bort död hud och fula fotförhårdnader snabbt och enkelt med denna uppladdningsbara fotfil. Fotfilens filhuvud och handtag hjälper dig att jämna ut huden även på områden under foten som är svåra att komma åt. Två olika hastighetslägen.


Ta bort fotförhårdnader 

Ger mjuka och lena fötter

Kraftfull och uppladdningsbar

Skickas i slumpmässig färg

Leverans 1-2 dagar


En smart elektrisk fotfil

Detta är en populär elektrisk fotfil som hjälper dig att effektivt ta bort hård hud genom varsamt roterande rörelser. Filhuvudet på fotfilen innehåller grova diamantkristaller. Två olika funktioner med ett kraftigare filhuvud som du använder för att ta bort förhårdnader och ett finare filhuvud som du använder för att mjukgöra huden under fötterna.

Ta bort fotförhårdnader

Du använder fotfilen för att snabbt och enkelt fila bort död hud och fotförhårdnader under fötterna och på eller mellan tårna med fotfilen. Genom att fila fötterna minst en gång i veckan håller du fötterna lena och fina konstant. Se gärna till att ta ett varmt fotbad i samband med att du filar fötterna. Det hjälper till att mjuka upp den hårda och döda huden så att fotfilen gör extra nytta.

Uppladdningsbar fotfil

Fotfilen laddar du snabbt och enkelt upp genom att koppla USB-kabeln till exempelvis datorn eller mobiltelefonladdaren.

Kan även användas som nagelfil

Du kan även använda produkten som en effektiv nagelfil. Det kraftigare filhuvudet hjälper dig att enkelt fila naglarna till perfektion. Du använder sedan det andra sliphuvudet, som är finare, för att putsa, slipa och polera naglarna till perfektion.

Skickas i slumpmässig färg

Fotfilen skickas till dig i slumpmässig färg (grön, guld eller rosa). Eftersom de kommer till oss färdigpacketerade finns det ingen möjlighet att välja färg.

Artikelnummer: FF-005
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.