Camillen 60 Hornhudsvätska

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Hornhudsvätska från Camillen 60

Denna lösning i gelform från Camillen 60 är effektiv mot kraftiga förhårdnader. Den mjukar upp förhårdnader på ett skonsamt sätt och hjälper till att reducera dem. Kan även användas på liktornar.


Motverkar fotförhårdnader

Behandlar även liktornar

Mjukgör fötterna

Skonsam mot huden

Innehåller 125 ml


Kraftiga förhårdnader

är otrevliga och kan ibland bli smärtsamma. Använd denna produkt från Camillen 60 för att effektivt bli av med dina fotförhårdnader. Hornhudsvätskan är i gelform och är lätt att använda. Den mjukar upp förhårdnader och efterlämnar en skön känsla. Produkten kan även användas på liktornar.

Kraftiga fotförhårdnader bildas främst på stortån och hälarna. Dessa kan vara svåra att få bort på ett skonsamt sätt. Ibland är det inte tillräckligt att smörja sina fötter med en vanlig fotkräm utan det kan behövas en speciell produkt som är särskilt framtagen för ändamålet.


Användning

Behandla dina fotförhårdnader och hornhuden på dina fötter dagligen med denna gel för att bli av med problemen.Stryk produkten på de utsatta ställena en till två gånger per dag.


Ingredienser: Aqua (Water), Sodium Sulfate, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Myreth Sulfate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lactic Acid, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Pafrum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin 

Artikelnummer: FK-045
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.