Avancerad fotsvettkontroll

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

En fotkräm som avlägsnar och förhindrar fotsvett

Att drabbas av fotsvett är ett vanligt problem men det är fortfarande något vi alla önskar att vara utan. Den här fotkrämen är förstklassig i sin funktion att göra sig av med svettlukt från fötterna samt jobbar den väldigt förebyggande så att inte ny fotsvett förekommer, precis som en antiperspirant. Den avancerade formulan gör att du inte behöver oroa dig för fotsvett i några sammanhang då krämen kontrollerar och förhindrar produktionen av y fotsvett. Dessutom mjukar fotkrämen upp dina fötter så att du kan dagligen njuta av fräscha och mjuka fötter varsomhelst, närsomhelst. 


Fotkräm mot fotsvett

Antibakteriell

Återfuktar torra fötter

Förhindrar uppkomsten av ny fotsvett


Minskar dålig lukt från skorna

Illaluktande skor uppstår oftast genom att svett partiklar från fötterna sätter sig i skor och det är bakterierna som luktar. Genom att smörja in fötterna med Nivelazione´s fotkräm dagligen blir du således av med uppkomsten detta problem. Krämens förebyggande egenskaper gör att svettproduktionen kontrolleras så att efter första veckans application som bör ske dagligen kan du gå över till att smörja in fötterna varannan dag i en vecka. Efter en månads användning har den avancerade fotsvetts kontrollen hämmat produktionen av fotsvett på ett sätt som gör att det räcker att smörja in fötterna två gånger i veckan.

Artikelnummer: FK-073
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.