Exfolierande fotgel

129 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Exfolierande fotgel med professionella resultat

Ta bort hård hud på hälarna, under fotsulorna och på tårna enkelt. Den rika formulan baserat på högeffektiva exfolierande ämnen och mjuka ingredienser garanterar ett effektivt och precist resultat. Proffsiga resultat har aldrig varit lättare att skaffa hemma.


Exfolierande fotgel

Skrubba bort förhårdnader

Återfuktar spruckna hälar

Professionella resultat


Gelen tar bort hård hud under fötterna

Genom att använda denna exfolierande gelen minskar du torrheten i fötterna och tar bort hård och död hud. Det tar inte lång tid innan du ser resultatet. Dina fötter får en mjukare och friskare känsla utan förhårdnader. 

Så använder du produkten

Undvik att få kontakt med produkten i ögonen. Applicera gelen på en ren och torr fot med hjälp av plasthandskar eller tvätta noggrant av händerna direkt efter applicering. Tänk på att vara noga med applikationen på ställen där det finns extra mycket förhårdnader och död hud. När fötterna är insmorda slå in fötterna i plastfolie och låt sitta i 60-90 minuter.

 När tiden har gått tillse att du noggrant sköljer av fötterna med varmt vatten. Två dagar efter behandlingen kan du fördelaktigt sätta fötterna i ett fotbad för bästa resultat. För att fortsatt vara utan förhårdnader rekommenderar vi att du gör behandlingen en gång i månaden.

  

Tuben innehåller 50 ml


Artikelnummer: FK-072
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.