Gehwol Nagelvätska

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Nagelvätska från Gehwol 

Problem med invuxna naglar och hornhudstillväxt vid nagelbanden förebyggs med den här mjukgörande produkten från Gehwol. Nagelvätskan hjälper till att mjuka upp huden i området kring nagelbandet och ser till att dina naglar kan växa fritt. Vätskan är parabenfri och vegansk och levereras i en praktisk flaska med pipett.


Förebygger invuxna naglar

Gör huden mjuk och elastisk

Praktisk förpackning

Innehåller 15 ml


Förebygger invuxna naglar & trasiga nagelband

Trasiga nagelband och invuxna naglar är ett problem som kan förebyggas och behandlas med rätt produkter. Gehwols nagelvätska innehåller mjukgörande ämnen som hjälper mot dessa besvär. Nagelbanden hålls mjuka och elastiska vilket gör att en frisk nagel kan växa ut.


Användning

Fukta det drabbade området med nagelvätskan en till två gånger dagligen tills besvären klingat av. Appliceras med hjälp av flaskans pipett. Används även i förebyggande syfte men då endast vid behov när du känner att dina naglar behöver en stärkande dos av mjukgörande ämnen.


Ingredienser: Aqua, Isopropyl Alcohol, Potassium Castorate, Glycerin, Ethanolamine

Artikelnummer: FK-050
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.