Fotkräm SOS

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

En fotkräm för dig med extra torra fötter

Använd denna intensivt mjukgörande fotkräm för att hålla dina fötter mjuka och smidiga. Daglig användning skyddar även dina fötter mot dålig lukt, svampinfektioner och andra hudinfektioner. Krämen innehåller en rik formula med varsamt utvalda ingredienser som tillsammans bidrar till en högkvalitativ kräm för fötterna där du märker resultat redan efter första användningen! Perfekta produkten för dig med extra torra fötter.


Håller fötterna mjuka

Förebygger fotförhårdnader

Skyddar mot svampinfektioner

Lämplig för torra fötter

Lämplig för väldigt torra fötter


Torra fötter

är ett väldigt vanligt problem som kan orsakas av diverse anledningar. Har man lite otur kan de torra fötterna leda till sprickor som både känns obehagligt och ser tråkigt ut. Man kan förebygga detta genom att generellt bibehålla en god fothygien och en grund stapel för att göra det är att regelbundet smörja in fötterna med en bra fotkräm, precis som den här!

Användning

Massera och smörj dina fötter med fotkrämn för att få mjuka och smidiga fötter med en behaglig lukt. Kan med fördel användas dagligen för att nå ett snabbt resultat.

Produkten innehåller 50 ml högkvalitativ fotkräm


Artikelnummer: FK-067
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.