Vårdande fotmask (mjukgörande)

79 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Mjukgörande fotpeeling

Bli av med torra och hårda fötter med denna djupt vårdande och exfolierande fotmasken formad efter dina fötter! Fotmasken motverkar död hud och förhårdad epidermis på fötterna. Den förnyar huden och gör fötterna mjuka och släta.  


Vårdande fotpeeling

Motverkar epidermis

Slätar ut huden

Tar bort döda hudceller

Leverans 1-2 dagar


Exfolierande och regenererande

Fotmasken innehåller urea och AHA-syror som effektivt avlägsnar död och förhårdad hud. Med en grundlig peeling och förnyelse av epidermis förbättras hudens utseende från första användningen och med långvariga resultat som kan vara i flera veckor.

Användning

Fotmasken är enkel att använda. Applicera fotmasken på rena och torra fötter och låt verka i 60 till 90 minuter, beroende på fötternas skick. Ta sedan försiktigt av fotmasken och tvätta av den återstående vätskan från dina fötter med varmt vatten. Kasta fotmasken.

Fotmasken är endast avsedd för engångsbruk och får inte återanvändas. För bästa resultat rekommenderas att nagellack och andra konstgjorda beläggningar tas bort före användning. Produkten bör inte användas igen inom mindre än 30 dagar från den första användningen. Förvara fotmasken i rumstemperatur eller i kylskåp med en temperatur över 5°C och använd den direkt efter öppnad förpackning. Ej lämplig för diabetiker.

Läs noggrant informationen på baksidan av förpackningen före användning.


Ingredienser: Aqua, Alcohol Denat., Lactic Acid, Glycolic Acid, Urea, Hydroxyethylcellulose, Sodium Lactate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin, Mentha Piperita Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.  

Artikelnummer: FK-103
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.