Nageltrång (vätska)

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Gehwol Fluid för behandling av nageltrång

Gehwol Fluide är en vätska som effektivt behandlar nageltrång och invuxna tånaglar, samt förhårdnader i nagelkanten genom att mjuka upp huden. Behandlingen gör området kring nageln flexibelt och nageltrång kan på så sätt undvikas. Gehwol Fluid förebygger även inflammation i nagelkanterna samt kan också användas för att reducera liktornar.


Behandlar nageltrång

Effektivt mot förhårdnader

Reducerar liktornar

Desinficerande egenskaper

Lämplig för diabetiker

Dermatologiskt testad

Innehåller 15 ml


Invuxna naglar och nageltrång

Invuxna naglar och nageltrång kan bli smärtsamt med nageltrång som följd. Behandla området kring dina naglar om du har problem med förhårdnader och invuxna naglar. Gehwol Fluide är ett effektivt medel som innehåller ämnen som hjälper till att mjuka upp huden kring nageln så att nageltrång kan undvikas.

Invuxna tånaglar och nageltrång är ett stort problem för många. Besvären kan bli mycket smärtsamma och om det inte förebyggs och behandlas kan operation av tånageln bli aktuellt. Om man håller huden kring naglarna mjuk och smidig samt är noga med att klippa sina naglar rakt av så gör man sig själv en stor tjänst. Produkter som hjälper till att hålla huden elastisk och som förebygger förhårdnader är i detta fallet till stor hjälp.


Användning

Droppa 1-2 droppar av lösningen på det utsatta stället. Används ett par gånger dagligen tills resultat uppnås och huden känns mjuk och elastisk igen.


Ingredienser: Propylene Glycol, Bisoprolol, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Octendine, HCI, Thymol, Eugenol

Artikelnummer: FK-051
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.