Fotmassage (paket)

449 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fyra populära produkter för fotmassage

Ordinarie (separat) pris 576 kr. 

Ett populärt paket med allt du behöver för en underbart avslappnande fotmassage hemma! Perfekt för trötta, ömma och stressade fötter efter en lång dag i trånga skor. 

Paketet innehåller fyra olika härliga massageredskap som ger dig allt från en lätt och avkopplande massage till djupgående lindring av spänningar.


Populärt paket för fotmassage

Skön avslappning i soffan

Ökar blodcirkulationen

Minskar stress

Hemleverans 1-2 dagar


1. Massagerulle för fotmassage

Massagerullen är perfekt anpassad för att rulla bort spänningar och trötthet i fotsulorna efter en lång dag i trånga skor. Tillverkad av högkvalitativt material och med en ergonomisk design, passar denna rulle alla fotstorlekar och erbjuder en underbar massage varje dag. Passar perfekt att använda i soffan framför tvn. Läs mer om massagerullen.

2. Rollerkula för massage

Rollerkulan för massage är ett verkligt universalverktyg som inte bara kan det användas för att massera dina fötter, utan dess mångsidighet sträcker sig till andra delar av kroppen också. Den har ett lätt grepp och avtagbara rullar för enkel rengöring. Denna roller är idealisk för att lindra muskelspänningar och förbättra blodcirkulationen. Läs mer om rollerkulan.

3. Massageverktyg i trä

Handgjort av kvalitativt trä och utformat för punktmassage, kommer detta verktyg snabbt bli en favorit. Dess unika form gör det enkelt att nå alla punkter på foten, vilket är särskilt användbart för dig som vill ha en djupgående massageupplevelse. Läs mer om massageverktyget.

4. Massageboll med plastspikar

Slutligen inkluderar paketet även en härlig massageboll, perfekt för triggerpunktsmassage. Denna kompakta och portabla boll är enkelt att bära med dig och använda närhelst du behöver. Den är utmärkt för att lossa upp knutor och spänningar i fotens muskler, vilket gör det till ett måste för alla som är på fötterna mycket. Rulla foten över bollen och känn hur spänningarna i dina fotsulor släpper. Läs mer om massagebollen.

Artikelnummer: FVP-002
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.