Massaegpistol (exklusiv)

1 295 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Massagepistol för muskelmassage

Massagepistolen hjälper till att lindra smärta eller obehag i tighta muskler och stela ryggar. Massagepistolen fungerar lika bra till hemmaanvändning såväl som för professionella användare.

Med hjälp av denna vibrerande massagepistol kan du enkelt ge dina muskler återhämtning och avkoppling efter ett hårt träningspass. Den är mycket enkel att använda och har flera olika munstycken att välja mellan.


Exklusiv och kraftfull massagepistol

Sex olika hastighetsnivåer

Tystgående och lättanvänd

Sex massagehuvuden för olika muskler

Åtta timmars batteritid


Fantastisk till fotmassage

Massagepistolen är förutom fantastisk till massage i rygg, axlar, lår och vader även optimal för fotmassage. Långa dagar i trånga skor gör att dina fötter blir trötta och ömma. Genom att använda denna massagepistol för att genomföra en underbar fotmassage blir dina fötter som pånyttfödda.

Massagepistol till trötta muskler

Ge dina muskler en välförtjänt massage och återhämtning med hjälp av denna fantastiska massagepistol. Denna massagepistol ger dig en underbar massage över hela kroppen. Du kan massera rygg, axlar, lår, ben, vader och dina fötter enkelt och bekvämt.

Med Sex olika hastigheter och fyra medföljande utbytbara massagehuvuden hittar du snabbt en favorit som passar dig.

Uppladdningsbar med lång batteritid

Massagepistolen är uppladdningsbar och efter fulladdning kan du njuta av massagen upp till två timmar. Massagepistolen stänger av sig själv efter tio minuters inaktivitet, för att spara på batterierna. Ett uppladdningsbart batteri och en snygg laddare medföljer. 

Artikelnummer: MAS-023
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.