Massagebollar (Paket)

199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Massagebollar - Paket med tre bollar

Detta set innehåller tre olika typer av massagebollar som förvaras i en stilren svart påse. Ge musklerna i kroppen och fötterna en välbehövlig avslappning, lindra smärta och öka blodcirkulationen med dessa fantastiska massagebollar för hela kroppen.


Paket med tre massagebollar

För fötter, ben och rygg

Behandla specifika punkter

Ökar blodcirkulationen

Triggermassage


Tre typer av massagebollar

I detta paketet får du tre olika typer av massagebollar som du kan använda för olika ändamål. Du får dels en avlång massageboll som är perfekt för att använda till hela kroppen. Den avlånga massagebollen kan exempelvis användas för ryggen, låren eller vaderna och lindrar även muskelspänningar och stretchar musklerna.

Den runda bollen fungerar utmärkt för att mer precist massera en viss punkt, exempelvis hålfoten under fötterna och lindrar smärta. Detsamma gäller spikbollen med triggerpunkter som ger en behaglig massage på de ställen som behöver det och lindrar ömmande muskler. Massagebollarna passar utmärkt för rehabilitering och tillsammans ger de dig möjligheten att både massera hela kroppen och mer specifikt behandla vissa punkter som behöver det.

Mångsidig massage

Triggerbollarna kan användas till många olika övningar. Den avlånga massagebollen kan du till exempelt använda genom att dra upp och ner över en muskel. Spikbollen och massagebollen kan användas för att behandla en specifik punkt genom att med cirkulerande rörelser minska smärtan. Den medföljande påsen gör det även lätt att ta med sig massagebollarna varsomhelst.

Material: EPP 

Artikelnummer: MAS-010
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.