Zonterapi (sockar)

129 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Sockar för reflexologi och zonterapi

Under fötterna finns tusentals reflexpunkter. Genom att stimulera dessa reflexpunkter kan du minska smärta och besvär i övriga delar av kroppen. 

Dessa reflexologi-strumpor är superlätta att använda. Genom att trycka på ett visst område i diagrammet med den medföljande akupunkturpennan, stimulerar du nervtrådarna under fötterna. 


Sockar för zonterapi

Massera fötternas reflexpunkter

Minska smärta och besvär i kroppen

Tryckstav medföljer

Leverans 1-2 dagar


Enkel att använda även för nybörjare

Även om du är nybörjare i reflexologi är det enkelt att komma igång. Med hjälp av symbolerna och texten på strumpornas undersida får du en snabb visualisering av akupressurpunkterna. Strumporna är universella och kan användas av både män och kvinnor. Zonerna syns tydligt på kartan under fötterna.

Vad är reflexologi och zonterapi?

Reflexologi, eller zonterapi som det också brukar kallas, grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter överallt i kroppen, som står i tät förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. 

Genom att stimulera reflexpunkterna under dina fötter kommer nervsignalerna i fötterna bidra till smärtlindring och mindre besvär.

Köp strumpor för reflexologi och zonterapi

Du beställer dessa strumpor enkelt hos oss. Vi levererar dina zonterapisockar blixtsnabbt (1-2 dagar) inom Sverige.

Material: 95% Bomull 5% stretchgarn. 

De kan tvättas för hand i max 30 grader, låt lufttorka, 

Artikelnummer: MAS-024
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.