Massagetofflor (zonterapi)299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Massagetofflor med zonterapi

Zonterapi är en av världens äldsta läkekonster. Massagetofflorna ger dina fötter möjligheten att slappna av ordentligt. Du får en behaglig avslappning till hela kroppen via fotsulorna. Massagesulorna stimulerar dina reflexzonspunkter under fötterna vilket gör underverk för energin i din kropp.


Massagetofflor med zonterapi

Ger avslappnade fötter

Ökar energin i kroppen

Stimulerar reflexzonerna

Leverans 1-2 dagar


Zonterapi ökar ditt välmående

Det finns olika reflexzoner i dina fötter och dessa motsvarar alla kroppens delar. Man kan med hjälp av zonterapi behandla hela kroppen genom fötterna. Olika typer av problem, från huvudvärk och magkrämpor till smärtproblematik i muskler och leder kan behandlas.

I Norden kallas behandlingsformen Zonterapi men i större delen av världen Reflexologi. Använd zonterapitofflor 10-30 minuter per tillfälle, kan användas både stående eller gående, och upplev en känsla av energi och avkoppling på samma gång.

Att tänka på vid användning av massagesulor

Om du aldrig har använt massagesulor tidigare kan det kännas ordentligt under fötterna i början. Så småningom försvinner ömheten och den ovana känslan övergår snart till en behaglig och skön massage. Använd tofflorna ofta och i korta stunder, så, kommer du snart älska dina massagetofflor.

Artikelnummer: 626
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.