Magnetsmycke (rotundum)

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Magnetsmycke fotlänk

En stilren och nätt fotlänk med flera magneter som kan ge dig hälsofördelar. Forskning har visat att magnetsmycke kan öka din prestationsförmåga. Bättre blodcirkulation och ökat fokus är några fördelar. Fotlänken är snygg och kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest.  


Vacker fotlänk med magneter

Förbättrar prestationsförmågan

Ökar blodcirkulationen

Magneter med 800 gauss


Hälsoeffekter av magnetsmycken

Magnetterapi är en väldigt gammal hälsometod som används för att öka kroppens prestationsförmåga och välmående. Fotlänkens neodym-magneter har genom forskning visat sig kunna öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen i kroppen samtidigt som balans, fokus och mentala styrka ökar.

Magnetism har hälsofördelar

Magnetism som hälsofördel på kroppen har forskarna känt till länge. Magneterna bidrar nämligen till en ökad blodcirkulation, vilket i sin tur gör att mer syre och näring transporteras till våra celler bättre. 

Magnetsmycken främjar kroppens hälsa på olika nivåer. Studier visar att den ökade syresättningen av blodet och den förbättrade borttransporten av slaggprodukter från cellerna bidrar till mindre stelhet, smärta och värk i leder. Dessutom kan magnetarmbandet förbättra din sömn och ditt välbefinnande.

Storlek och längd som passar alla

Denna fotlänk är töjbar och passar i princip alla från barn till vuxna kvinnor och män. Magneterna sitter runt ett mycket slitstark men töjbart band som gör att fotlänken passar i princip alla.

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: FS-004
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.