Barnsulor199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skosulor i färgen blå och röd

Ett par bekväma skoinlägg särskilt anpassade för barn. Sulorna ger stötdämpning och en naturlig position till fötterna. Sulorna passar perfekt till glada barn med mycket spring i benen.


Skoinlägg för barn

Stötdämpande

Passar i de flesta skotyper

Storleksmall på baksidan

Ger foten ene naturlig position


Stöd och komfort till barn

Sulorna är gjorda för att ge stöd och komfort till små fötter. De ger fötterna stötdämpning i varje steg och sätter dem i en naturlig position för att minska eventuella smärtor eller obehag. Skoinläggen kan även användas för att fylla ut skor som känns lite för stora eller platta. Sulorna finns i flera storlekar och är klippbara för att kunna anpassas efter barnets sanna skostorlek.

Placerar foten i dess naturliga position

Skoinläggen passar i de allra flesta skotyper. Genom att använda dessa skosulor hamnar fötterna i en naturlig position i varje steg samtidigt som foten får en stötdämpande komfort. Perfekt för glada och energifulla barn med mycket spring i benen!


Artikelnummer: SI-071
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.