Fotvalvsstöd (barn)239 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotvalvsstöd för barn

Att vara plattfotad kan ge upphov till smärta i fotleden, i hälen eller i senan som löper längs hålfoten under foten. Genom att använda ett fotvalvsstöd får barnet stöd till fotvalvet samtidigt som han eller hon får en mer korrekt fotnedsättning i varje steg. Se alla skoinlägg för barn.

Dessa fotvalvsstöd är speciellt anpassade för barn med små skostorlekar. Du hittar detta fotvalvsstöd för vuxna här.


Fotvalvsstöd för barn

Ger en korrekt fotnedsättning

Stötdämpande vid hälarna

Tillverkad i mjukplast

Leverans 1-2 dagar


Minskade besvär vid plattfot

Genom att använda dessa fotvalvsstöd får barnet en korrekt fotnedsättning. En felställd fotnedsättning som resultat av  plattfot kan med tiden  leda till smärta i kroppen, men ett riktigt bra skoinlägg likt detta kan minska och förebygga smärta inte bara under fötterna, utan även i anklar, knän och i ryggen. 

Ger en korrekt fotnedsättning

Begreppet plattfot handlar om att foten ligger platt mot marken när vi står eller går. Plattfot kan vara smärtsamt och när symptomet uppstår behöver man i regel använda ett skoinlägg som avlastar och ger stöd till hålfötterna. Risken är annars stor att problem och smärta blir värre med tiden.

Artikelnummer: HFI-012
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.