Antibakteriell fotdeodorant

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Återfuktande och naturlig fotdeodorant

Bli av med dålig lukt i skorna och på fötterna med denna återfuktande och långvarande fotdeodoranten. En naturlig och effektiv lösning för att hålla fötterna fräscha länge. Deodoranten, berikad med naturlig alun och nogggrant utvalda ingredienser, är skapad för att ge dina fötter 24 timmars skydd mot svett och dålig lukt.


Bli av med svettlukt

Antibakteriella egenskaper

Skyddar i upp till 24 timmar

Hemleverans 1-2 dagar


Innehåller naturlig alun

Ett fotspray som bekämpar obehaglig svettlukt och ger fötterna en härlig känsla av fräschhet och komfort. Den unika formulan är skonsam för känslig hud och ger en frisk känsla hela dagen. De antibakteriella egenskaperna hjälper till att skydda fötterna mot svampangrepp och andra hudproblem som kan uppstå i varma och fuktiga miljöer. Innehåller alun, som är känd för sina antiseptiska egenskaper och är ett naturligt mineralsalt som är effektiv mot bakterier och samtidigt skonsam för huden.  

Användning

Deodoranten kan sprayas i skor, strumpor eller direkt på fötterna, när som helst på dagen för omedelbar uppfriskning. Sprayas på torra och rena fötter från ca 20 cm avstånd. Låt absorberas. 


Innehåller 100 ml. Vegansk.

Artikelnummer: FK-096
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.