Fot & sko-deodorant

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Gör dig av med illaluktande skor och fötter

Denna skospray från Nivelazione är en fiffig produkt som neutraliserar dålig lukt från dina skor och fötter i ett kick. Fotsvett har en stark tendens att sitta kvar länge i både skor och strumpor och därför är denna produkt speciellt framtagen för att helt reducera och ta bort dålig lukt i dina skor. 

Tack vare de aktiva ingredienserna får produkten antibakteriella egenskaper vilket gör att inte bara befintlig lukt försvinner, utan att det även bildas ett skyddande fräscht lager mot dålig lukt. Ingredienserna är noggrant utvalda vilket gör att deodoranten funkar att spraya direkt på fötterna utan irritation precis som det går att spraya direkt i skon för bra resultat.


Effektiv mot fotsvett

Tar bort dålig lukt

Förhindrar doft av fotsvett

Använd direkt på fötterna eller i skon

Lämnar inga som helst spår i skorna


Skosprayen neutraliserar skornas dåliga doft i ett kick och motverkar att skorna börjar lukta illa. Produkten fungerar på alla sorters skor. Det ger inga fläckar på skorna, utan lämnar skorna helt oberörda.


Flaskan innehåller 180 ml 

Artikelnummer: ST-072
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.