Hälsporre-paketet (4st)546 kr
399 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ordinarie pris 546 kr. Spara 146 kronor.

Fyra produkter för att ta bort hälsporre

Har du ont i hälarna? Då är risken stor att du har drabbats av smärtsam hälsporre.

Med hjälp av dessa produkter kan du minska smärta från hälsporre enkelt. Paketet innehåller fyra olika stötdämpande hälinlägg som kan användas både med eller utan skor.


Fyra par inlägg mot hälsporre

Minska smärta i hälarna 

One-size passar alla

Leverans 1-2 dagar


Gel-sockor med dämpning i häl

Ett par (2st) mjuka och bekväma sockor som avlastar dina hälar. Sockorna har en insydd gel-kudde i hälen vilken ger stötdämpning och minskar smärta i dina hälar. Sockorna smörjer och mjukgör samtidigt dina hälar.

Hälsockor i silikon

Ett par (2st) mjuka hälskydd i silikongel som avlastar dina fötter när du står eller går. Hälskyddet kan användas med eller utan skor och är idealiska för att exempelvis minska smärta vid hälsporre eller smärta i hälen.

Inlägg för hälsporre

Ett par (2st) inlägg för hälsporre i mjuk gel som passar alla skostorlekar. Inläggen är tillverkade i hundra procent silikon i ett u-format mönster och ger en behagligt mjuk yta att vila på för dina hälar. Passar i alla typer av skor. 

Hälinlägg i gel

Ett par mjuka och bekväma skoinlägg för dig som har ont i hälarna. Inläggen är idealiska för exempelvis hälsporre. Hälinläggen passar alla typer av skor från sneakers till gympaskor, kängor eller arbetsskor.

Artikelnummer: 084001
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.