Varma tofflor (orange)299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Varma tofflor med mjukt foder

Dessa underbara tofflor med mjukt och varmt foder är lika bekväma att stoppa fötterna i varje gång. Oavsett om det är en kylig morgon, kväll eller mitt på dagen när du kommer hem.

Finns det något bättre än att sticka fötterna i ett par varma tofflor på morgonen? Speciellt under de kalla höst och vintermånaderna när det är extra kyligt på golvet, i både hus och lägenheter.


Fodrade tofflor

Mjuka och varma

Eleganta och stilrena

Dra-på design

Leverans 1-2 dagar


Värmande innetofflor i orange

Tofflorna har en enkel en dra på-stil (på fötterna) och passar utmärkt på kyliga morgnar eller under mysiga hemmakvällar under vintern och hösten. Tofflorna är lätta att ta av och trä på fötterna. Tofflorna är även smidiga att vika ihop och packa med till stugan eller på flyget. De har en riktigt snygg orange färg, som piggar upp!

Finns det något mysigare än att sticka ner sina kalla fötter i på kyliga höst och vinter-morgnar? Tofflornas extra mjuka utformningen gör även innetofflorna till en bra ursäkt att stanna hemma.

StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3722 centimeter
Storlek 38-3922,5 centimeter
Storlek 40-4123 centimeter
Artikelnummer: VP-032-36
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.