Toffelsockor (grå)259 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Mjuka, varma & sköna toffelsockor (Grå)

Är du trött på att frysa om fötterna? Kan du inte bestämma dig för om du vill använda ett par mjuka och härliga sockor, eller om du föredrar ett par varma innetofflor? Med dessa underbart mysiga toffelsockor slipper du välja. Varje höst och vinterdag kommer kännas underbar!


Fodrade grå toffelsockor

Håller fötterna varma

Otroligt mjuka och sköna

Enkel dra-på design

Leverans 1-2 dagar


Mjuka sockor med foder

Ett par bekväma fodrade och kabelstickade tofflor/sockor med mjukt foder på insidan som håller dina fötter varma även under de allra kallaste höst och vinterdagarna. Dessa tofflor/sockor är underbara att ha på sig hemma eller i stugan under höst- och vinterhalvåret. De passar såväl barn som vuxna!

Varma strumpor

Sockorna håller fötterna varma och passar utmärkt att använda under hösten, vintern eller i kalla miljöer. Strumporna är gjorda av bomull och polyester med silikon på undersidan för att ge halkskydd. Använd dem hemma eller i stugan för att undvika det kalla golvet och slippa frysa. Material: Bomull, polyester, silikon

Artikelnummer: VP-036
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.