Knästöd gel (varm & kall)

239 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Knästöd i gel (varm & kall) för smärtlindring

Kyl knästödet i kylskåpet eller värm upp det i mikrovågsugnen! Dessa varma och kylande knästöd har utformats för att ge effektiv smärtlindring vid knäskador, inflammationer eller överansträngning. 

De kan även användas för att förebygga skador under fysiska aktiviteter och för att minska muskeltrötthet.


✔️ Varma och kalla knästöd

✔️ Mjukt och bekvämt material

✔️ Justerbar passform

✔️ Enkel användning

✔️ Förebygger skador


Kyler eller värme ditt knä för smärtlindring

Ge dina knän det stöd och den smärtlindring de behöver med dessa krämiga varma och kylande knästöd. Med justerbar passform och enkel användning är de perfekta för både träning och vardag. Beställ dina knäskydd idag och upplev den omedelbara lättnaden och komforten som de ger!

Komfortabelt stöd

Tack vare det mjuka och bekväma materialet sitter dessa knästöd perfekt på plats och ger dina knän det stöd de behöver. Du kan enkelt justera passformen med hjälp av kardborrbandet för att få den perfekta passformen.

Värm eller kyl för enkel användning

Dessa knästöd är lätta att använda och kan användas både varma och kalla. För att använda dem varma, placera dem i mikrovågsugnen i 10-15 sekunder. För kall användning, lägg dem i frysen i ca 1 timme. Använd dem sedan för att lindra smärta och inflammationer i knäna.

Artikelnummer: OS-044
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.