• Trustpilot Image

Knästöd sport (Blå)

249 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Elastiskt knästöd för idrott blå

Ett rundstickat elastiskt knäskydd speciellt konstruerat för effektiv avlastning och stöd av en smärtande knäled. Knästödet kan exempelvis användas av dig som idrottar. Knästödet kan även användas i vardagen för extra stöd och avlastning.


Stabiliserande knäskydd

För idrottsaktiviteter

Elastisk storlek

Hög kvalitet

Leverans 1-2 dagar


Slitstarkt knäskydd i hög kvalitet

Knässtödet är tillverkat i kompressionstextil av hög kvalitet vilket säkerställer stöd och kompression av knäleden vid sportaktiviteter och rörelser. Kompressionstextilen ger ett bra stöd men är samtidigt enkelt att trä över knäleden vid användning. Knäskyddets anatomiska passform säkerställer optimal fixering av knäleden vid högintensiv aktivitet så som löpning, bollsport eller racketsport. 

Elastiskt material som andas

Knäskyddets är uppbyggd med olika kompressionszoner och träs enkelt över knäleden för att säkerställa optimal funktion i form av stabilitet och avlastning av knäleden vid aktivitet. Materialet är elastiskt vilket gör att skyddet ger ett bra stöd för alla. Knäskyddets material släpper igenom luft vilket gör att det inte blir obekvämt att använda skyddet ens under de allra varmaste sommardagarna.


Material: 50% Nylon  25% Spandex  25% Latexgarn

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: 731

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.