Knästöd med fjäder319 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Knästöd med fjäder

Knästöd med fjäder är en produkt som hjälper till att stödja och skydda ditt knä. Den flexibla fjädern på  detta knästöd ger stöd när du reser dig och den mjuka gelkudden på framsidan minskar stötar och ger skydd.

Detta knästöd är perfekt för dig som har skadat knäet och är bra vid rehabilitering. Det fungerar även väl i förebyggande syfte mot knäskador.


Stabilt knästöd med fjäder

Stödjer ditt knä i vardagen

Skyddande gelkudde på framsidan

Bekväm elastisk passform

Leverans 1-2 dagar


Stabiliserar ditt knä

Knästöd med fjäder är en produkt som ger stöd och skydd för ditt knä. Den har en flexibel fjäder som ger stöd när du reser dig och en mjuk gelkudde på framsidan som minskar stötar och ger skydd. Det här knästödet är perfekt för dig som har skadat knäet och är bra för rehabilitering.

Det kan också användas för att förebygga knäskador. Leveransen sker snabbt, inom 1-2 dagar, och vi erbjuder fri byten. Håll ditt knä säkert och stadigt med det här bekväma knästödet med fjäder.StorlekLängdKnäomkrets
Liten32 cm30-34 cm
Medium32 cm35-41 cm
Stor32 cm42-47 cm
XL32 cm48-55 cm


Artikelnummer: OS-039
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.