Elastiskt knästöd (Blå)179 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Elastiskt knästöd blå

Ett elastiskt knästöd som ger stabilitet och stöd till ditt knä. Knästödet kan med fördel användas vid idrottsaktiviteter så som löpning, bollsporter eller racketsporter. Knästödet kan även användas i vardagen för extra stöd och avlastning. 


Stabiliserande knäskydd

För idrottsaktiviteter

Elastisk storlek

Hög kvalitet

Leverans 1-2 dagar


Slitstarkt knäskydd i hög kvalitet

Knässtödet är tillverkat i ett elastiskt material av hög kvalitet som säkerställer stöd och kompression av din knäled. Knästödet ger ett bra stöd och är samtidigt enkelt att trä över knäleden vid användning. Den ergonomiska passformen säkerställer optimal fixering av knäleden vid högintensiv aktivitet så som löpning, bollsport eller racketsport. 

Elastiskt material som andas

Knäskyddets är uppbyggd med olika kompressionszoner och träs enkelt över knäleden för att säkerställa optimal funktion i form av stabilitet och avlastning av knäleden vid aktivitet. Materialet är elastiskt vilket gör att skyddet ger ett bra stöd för alla. Knäskyddets material släpper igenom luft vilket gör att det inte blir obekvämt att använda skyddet ens under de allra varmaste sommardagarna.

Dessa knäskydd säljs styckvis.

Artikelnummer: 651
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.