Nagelförstärkare 8 in 1

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

8 positiva egenskaper i en fantastisk nagelförstärkare

Våra händer används i stor utsträckning dagligen vilket gör att naglarna och nagelbanden tar mycket stryk. Konsekvenserna av detta kan leda till att naglarna ser trötta och trista ut samt att nagelbanden blir i dåligt skick. Har man otur kan det till och med leda till sprickor i nageln och nagelbandet som är både smärtsamt och och ser tråkigt ut. Undvik detta med hjälp av den här fantastiska nagelförstärkaren som har 8 positiva egenskaper för dina naglar. 


Skapar ett skyddande lager

Återfuktar 

Stärker naglarna

Undvik spruckna nagelband

Balsam för naglarna


Därför spricker nagelbanden

Naglarna är uppbyggda av keratin. Keratin finns naturligt i kroppen och har en väldigt tät struktur vilket gör att det är viktigt att återfukta nagelbanden för att de inte ska spricka. Använder man dessutom nagellack och/eller andra kosmetiska produkter tar naglar och nagelband extra mycket stryk vilket leder till att sprickor i nageln och torra nagelband i högre grad blir förekommande. 


Innehåller 12 ml.

Artikelnummer: NV-052
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.