Nagelolja 8 in 1

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

8 positiva egenskaper i en fantastisk nagelolja

Våra händer används i stor utsträckning dagligen vilket gör att naglarna och nagelbanden tar mycket stryk. Konsekvenserna av detta kan leda till att naglarna ser trötta och trista ut samt att nagelbanden blir i dåligt skick. Har man otur kan det till och med leda till sprickor i nageln och nagelbandet som är både smärtsamt och och ser tråkigt ut. Undvik detta med hjälp av den här fantastiska nagelolja som har 8 positiva egenskaper för dina naglar och nagelband. 


Skapar ett skyddande lager

Återfuktar nagelbanden

Stärker naglarna

Undvik spruckna nagelband

Balsam för naglarna


Därför spricker nagelbanden

Naglarna är uppbyggda av keratin. Keratin finns naturligt i kroppen och har en väldigt tät struktur vilket gör att det är viktigt att återfukta nagelbanden för att de inte ska spricka. Använder man dessutom nagellack och/eller andra kosmetiska produkter tar naglar och nagelband extra mycket stryk vilket leder till att sprickor i nageln och torra nagelband i högre grad blir förekommande. 

Så använder du nageloljan

Massera naglarna med nageloljan när du applicerar den för att stimulera blodcirkulationen och tillväxten. Låt nageloljan torka in i naglarna. Använd gärna en nagelbandspusher för att applicera nageloljan under nagelbanden. 

Innehåller 12 ml nagelolja.

Artikelnummer: NV-052
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.