Nagelolja diamant

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skyddande nagelolja med diamant finish

Nagelbanden och naglarna tenderar att torka ut och spricka när de torkar ut. Det är inte bara smärtsamt, utan det ser också ovårdat och fult ut. Denna fantastiska nagelolja återfuktar och skyddar nagelbanden och naglarna. Den här nageloljan innehåller en unik formula med liknande egenskaper som titanium och diamant vilket ger ett extremt effektiv skyddslager som skyddar mot diverse skador på naglarna, dessutom som du får en glänsande och snygg finish. 


Extremt skyddande nagelolja

Återfuktar nagelbanden

Stärker naglarna

Snygg diamant finish

Leverans 1-2 dagar


Därför spricker nagelbanden

Naglarna är uppbyggda av keratin. Keratin finns naturligt i kroppen och har en väldigt tät struktur vilket gör att det är viktigt att återfukta nagelbanden för att de inte ska spricka

Så använder du nageloljan

Massera naglarna med nageloljan när du applicerar den för att stimulera blodcirkulationen och tillväxten. Låt nageloljan torka in i naglarna. Använd gärna en nagelbandspusher för att applicera nageloljan under nagelbanden. 

Innehåller 12 ml nagelolja.

Artikelnummer: NV-053
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.