Ankelstöd (varmt & kallt)

279 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ankelstöd med värme eller kyla

Smärtar din fotled? Vill du bli av med smärtan i din ankeln eller påskynda läkeprocessen? Du kan värma detta fantastiskt sköna fotledsstöd i mikrovågsugnen, eller kyla det i kylskåpet innan användning. 

Ankelstödet hjälper dig att lindra smärtan och påskynda läkningsprocessen i din fotled när du exempelvis har stukat foten.


Minska smärta i ankeln med värme/kyla

Kan värmas i mikrovågsugn

Kan kylas i kylskåp

Förbättrar läkningsprocessen

Leverans 1-2 dagar


Ankelstödet värmer fotleden

Om du har skadat fotleden, exempelvis genom en stukad fot, eller om du lider av artros eller ledvärk kan du med hjälp av dessa ankelstöd få ökad rörlighet och mindre smärta. Dessutom påskyndar du läkeprocessen i ankeln med hjälp av värmen från ankelstödet. Du värmer enkelt den medföljande gel-kudden i mikrovågsugnen i en kort stund, för att sedan kunna njuta av avslappningen och smärtlindringen som ankelstödet ger till din fotled.

Ankelstödet kyler fotleden

Ankelstödet fungerar lika bra oavsett om du vill kyla ner ankeln eller om du föredrar att värma upp det smärtande området kring fotleden. Vid nya skador som som en stukning eller vrickning i foten, kan en snabb kylbehandling hjälpa till att minska svullnaden och smärtan som ofta uppstår i fotleden. Genom att placera den medföljande gel-kudden i kylskåpet eller frysen en kort stund blir det svalt och skönt mot din smärtande fotled.

Påskyndar läkningen och förebygger skador

Med hjälp av detta smarta fotledsstöd med kyla och värme kan du både förebygga ankelskador, lindra smärtan om olyckan är framme eller påskynda läkeprocessen vid gamla skador.

Användningsinstruktioner:

För kylande effekt: Placera gel-kudden i frysen i cirka två timmar innan användning. Ta sedan ut ankelstödet ur frysen och fäst kring ankeln.

För värmande effekt: Placera gel-kudden i  din mikrovågsugnen och värm i tiosekundersintervaller. Det vill säga värm i tio sekunder, öppna sedan mikron och känn på kudden. Upprepa tills ankelstödet är varmt, men inte hett.

Artikelnummer: OS-037
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.