Ankelskydd (band)

149 kr
119 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller -20% på hela sortimentet.

Ankelskydd för fotleden

Ett fantastiskt stabilt ankelskydd som stödjer fotleden. Det ger även värme och ökar blodflödet genom fotleden. Ankelbandet kan användas i förebyggande syfte men kan även användas vid skador på så väl ankel som hälsena.


Stödjer anklar och fotleder

Ökar blodflödet i leden

Passar alla storlekar

Superhög kvalitet


Förebygg skador i fotleden

Kan användas både som förebyggande åtgärd mot skador eller som rehabilitering då dina anklar behöver extra stöd. Vid idrottsaktiviteter så som löpning eller bollsporter är fotlederna extra utsatta och skaderisken ökar markant. Ett stabiliserande ankelskydd minskar risken för stukningar och vrickningar av foten.

Skydd för stukad fot

Att stuka foten gör i regel fruktansvärt ont både under och efter det att man trampar snett. En stukad fot är svår att stödja kroppsvikten på och risken att bli sängliggande i flera dagar är stor utan hjälp. Genom att linda fotleden hårt med ett ankelskydd ger du dels foten stöd och kompression. Men det ger också skadan en ökad chans att läka snabbt då blodcirkulationen i fotleden ökar. 


Bredd: cirka 7 cm
Längd: Cirka 1 m 28cm

Artikelnummer: OS-002
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.