Tåskiljare (magnet)

169 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Lindra besvär från Hallux valgus

Med hjälp av dessa tåskiljare med magneter (levereras i par om två) lindrar du besvär från hallux valgus och minskar smärta i stortålederna. 

Det är framförallt kvinnor som drabbas av hallux valgus, med så väl estetiska besvär som smärta i stortån. Dessa tåskiljare är tillverkade i hundra procent mjuk silikon som ger en mjuk och behaglig avlastning till fötterna.  


Tåskiljare med magneter

Minskar smärta i stortåleden

Reducerar besvär från Hallux valgus

Mycket hög kvalitet

Leverans 1-2 dagar


Magneterna ökar blodcirkulationen 

I var och en av tåskiljarna sitter en liten magnet, placerad precis över stortåleden. Magneterna bidrar till en ökad blodgenomströmning i stortåleden och magneterna kan dessutom bidra till smärtlindring.

Forskning har visat att magnetbehandling kan förbättra kroppens blodcirkulation samtidigt som magneterna kan bidra till att minska smärta i kroppen. Magneter började användas redan på 1970-talet och är idag är en populär metod inom alternativmedicin.

Om du är intresserad av att läsa mer om magnetismens positiva hälsofördelar, rekommenderar vi dig att klicka dig vidare till våra magnetsmycken, som du fäster kring fotleden och som ger dig en rad hälsofördelar. 

Artikelnummer: HV-022
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.