Skosula pronation249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoinlägg - Skosula pronation 

Ett par högkvalitativa skoinlägg framtagna speciellt för att motverka pronation. Inläggen stödjer plantar fascia och fotvalvet vilket gör att pronationen försvinner.


Motverka pronation 

Mjuk och behaglig yta

Skålad häl för komfort

Hög kvalitet


Minska pronation i fotleden

Pronation innebär förenklat att foten har ett nedsjunket längsgående fotvalv och att mycket vikt läggs på fotens insida när man går.

Majoriteten av alla människor har en lätt pronation. Pronation leder till att en stor del av kroppsvikten läggs på fotens insida när man går. Vid långvariga besvär av pronation kan en felställning av benet uppstå.

Pronation kan göra ont

Att överpronera är inte bra, eftersom det i sin tur kan leda till att du får ont i både knän, rygg och fötter. Ett skoinlägg mot pronation hjälper fötterna att absorbera stötar och ger en behaglig och skonsam stötdämpning till dina fötter.

Så använder du skoinläggen

Skoinlägget läggs ovanpå skosulan i dina skor. Inlägget skjuts mot skons häl. När du använder skorna vilar din häl i hälkoppen och dina fötter får ett optimalt stöd. Undersidan på skoinlägget har en non-slipyta och är räfflad för att inlägget inte ska halka runt i skon. Skoinlägget passar alla typer av skor - sneakers, kängor, arbetsskor och idrottsskor.

Storlek 37-38 = 24 cm
Storlek 39-41 = 26 cm
Storlek 42-44 = 27.5 cm
Storlek 45-46 = 29.5 cm
Storlek 47-48 = 30.5 cm

Artikelnummer: 061002
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.